De oudste kralenwinkel van Nederland

Wij mogen ons de oudste kralenwinkel van Nederland noemen met een enorm assortiment waar kwaliteit en tijdloosheid het hoofdmotto zijn. Onze deskundigheid en jarenlange ervaring staan geheel tot uw beschikking. Wij geven u graag advies en al doende komen we tot een prachtig sieraad dat uniek is en specifiek aan uw wensen voldoet.

Reparatie

Heeft u thuis uw dierbare sieraden in een doosje in de kast liggen omdat ze kapot zijn? Dan wordt het nu eens tijd ze een tweede leven te schenken. Bij Coppenhagen Kralen / Beads doen wij namelijk ook reparaties. Wij zorgen voor een degelijke en mooie oplossing. Helaas kunnen wij niet solderen, daarvoor zult u naar een edelsmid moeten gaan.

Ook staat er een grote tafel in de winkel waaraan u, mits de drukte het toelaat, gerust kunt aanschuiven om zelfstandig te werken.

Cadeaubon

Mocht u overweldigd raken door de grote hoeveelheid kralen die er zijn dan kunt u altijd nog naar een cadeaubon grijpen, en uw vriend of vriendin zelf het genoegen schenken van een blik in onze winkel. Want om zelf je eigen sieraad samen te stellen, eventueel met hulp van ons, is een ware belevenis.

Coppenhagen Kralen / Beads is namelijk niet een kralenwinkel waar je even gauw naar toe gaat. Dit is een kralenwinkel waar je de tijd voor wilt nemen om alles eens rustig te bekijken. Want dat is toch wat we zo missen in deze hectische tijd, nietwaar? De rust en de aandacht die zo noodzakelijk zijn voor een kwalitatief rijk leven.

Verkoop

Wegens onze regelmatig wisselende collectie en de in onze ogen onontbeerlijke noodzaak om de kralen in werkelijkheid te zien en ze te kunnen aanraken hebben we geen verkoop via de site. Er gaat niets boven een dagje Amsterdam, met een bezoek aan de Rozengracht, waar onze winkel Coppenhagen Kralen / Beads is gelegen.

Neem digitaal een kijkje bij Coppenhagen

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag gesloten

Contactformulier