Nieuw bij Coppenhagen!

Deze week binnen gekomen: ....STERLING ZILVEREN KRALEN en 14KRT GOLDFILLED

Prachtige kwaiteit en in bezit van de eeuwige jeugd.!! Ten lange leste kleurvast en absoluut hyperallergeen. Voor diegene die ook vólgend jaar nog dat mooie collier wil dragen waar met zo veel aandacht aan gewerkt is.

De lente is onderweg

Vandaag, 2e paasdag zijn we open tot 16 uur. In de midag kunt u hier een mooi sieraad maken met alle kralen en edelstenen tot uw beschikking!

barnsteen

amber barnsteen

Eerste kwaliteit barnsteen/amber

Vandaag heb ik twee handelaren uit Litouwen over de vloer gehad. Ze kwamen met 7 giga koffers vol met barnsteen. Onderweg naar de beurs in Hamburg, maar éérst naar Coppenhagen-kralen. En mooi dat het is! Fantastische eerste kwaliteit barnsteen in allerlei maten en kleuren. Echt smullen. Natuurlijk van de Baltische kust maar ook rode en groene (!) uit de Caraïben.
Voor de liefhebber en ook voor de mensen die gaan voor het ware materiaal. Het is helder, licht, kleurrijk, verkoelend, oer.

Recente producten

Facebookpagina Coppenhagen Kralen / Beads

Like ons op Facebook en maak kans op een waardebon van € 50

Heeft u onze Facebookpagina al bezocht? Lees hier niet alleen meer over de winkel, maar ook allerlei wetenswaardigheden die de wereld van de kraal behelst komen voorbij.

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag gesloten

Contactformulier